Saturday, March 22, 2008

13.03-15.03 Kunming

Leidsime kiiresti linna yhe odavaima 88maja ja l2ksime metropoli avastama. V2idetav "laid back atmosphere" oli t6epoolest olemas ja yleyldse j2ttis linn v2ga rahuliku ja m6nusa esmamulje. 6htul sattusime parki, kus Hiinale omaselt toimus synkroontants ja musttuhat activityt veel. Asusime moosekante kuulama, kui meie seltskonda pressis imekaunis Lynn. Paar lauset hiljem istusime juba baaris ning veetsime toredalt aega. 6htu venis pikaks ja sellest tulenevalt oli ka j2rgmine hommik v6rdlemisi uimane. P2eval otsisime yhte templit, mis kadunuks j2igi, 6htul aga lonkisime veinipudeliga juba tuttavasse parki, kus poolkogemata eelmisel 6htul tuttavaks saanud Lynni otsa komistasime. Tuli v2lja, et ta oli meid kooliv2ravas oodanud ja juba 3 tundi varem parki j6udnud... Me ei teadnud asjast midagi ja paar sorryt panidki ta uuesti naeratama.
Neiu lubas meile Kunmingi imelist 88elu tutvustada ja viia sinna, kus on "lot of singing and people". Pahaaimamatult hyppasime taksosse, kuid varsti lajatas reaalsus kuvaldaga p2he - auto peatus maja ees, millel vilkuv DISCODISCO epilepsiahool kaua oodata ei lasknud. Suundusime sisse, kus meid k6rvulukustav bass ja hiinlaste spetsialiteet, Budweiser j22 ja sidruniga ootasid. Jaan kaotas oma diskotantsusyytuse, mina j2in 6nneks kindlaks kui kalju. Kes siis diskop6randal rumbat tantsib... 6htu l6pp tuli 6nneks kiiresti, korjasime v2sinud s6brannad kokku ja s6itsime s88ma/magama.
Veelgi uimasem hommik ja s6it ylerahvastatud bussis ei olnud just paljulubav algus p2evale, kuid 6nneks saatus p88rdus. Tydrukud vedasid meid enda juurde, kuskile yhikasse linna teises otsas. Yhikasse, mis oli t2is ainult tydrukuid. Arusaadavalt tekitasid kaks karmi p6hjamaist mehehakatist seal parajat elevust. Kiire small-talk ja Coca-Cola hiljem olime juba... loomaaias! Otsisime edutult pandasid ja raiskasime yleliia palju raha l6bustuspargis, kus palju kymneaastaseid kohtasime. Tundsime end veidi rumalatena ja j2tsime karussellid pettunult maha. Lynn lubas meile imelisi "dogpandasid" n2idata, kuid koerpandad olid tyhipaljad karud. Yleyldse on loomaaiad n6medad kohad ja 6nneks lahkusime sealt peagi. Tydrukud tahtsid meid karaokebaari vedada, kuid kahjuks on mu suhted laulmisega veel halvemad kui tantsimisega ja keeldusime stiilselt. T8llerdasime linnas ja j2tsime kurvalt hyvasti - j2rgmisel p2eval pidime juba edasi Dalisse suunduma.

2 comments:

Jane said...

Kuule..su habemega ''peika'' käib nüüd juba peaaegu iga päev meil poes ja levitab jutte et sa olevat naise leidnud ja ei tulegi tagasi. Ta läks ükspäev juba närvi siin ja peaaegu karjus juba meie peale et mis mõttes see Mihkel nii kaua ära on, et ikka eriti pikale reisile läks. Ma ei tea mida sa rääkisid talle? Et läheb paariks nädalaks soojale maale? :)

Anonymous said...

hihi, naljakas!
diskotantsusyytus on eriline p4rl!